Walking Coaching – Járomazutam Tréner

A természjárás szeretetét kétségtelen Ziegler Nagypapámtól örököltem a szülőfalumat Pilisszentivánt körülvevő Nagy-Szénás és Zsíros-hegyek közt.
Ezután sok sok idő telt el, közel negyvenévesen a válásom idején jutottam ki ismét a szabadba.Szó szerint.
A Börzsönyben éltünk ugyan, de a munka, a gyereknevelés mellett sem időnk és kedvünk sem volt az erdőkben csatangolni. Mekkora hiba volt!! De… eljött az ÉNIDŐM.
Nem a magány miatt kezdtem el futni vagy éppen túrázni. Inkább, hogy megtaláljam önmagamat, kiengedjem a gőzt. Nem kilométerhiány miatt, mert egyébként több száz kilométert autóztam naponta ügyfelekhez. Egyszerűen csak kellett valami amitől újra kiteljesedtem. Ezt adta a szabadban lét.
Visszataláltam a hegyekre, rátaláltam a hegyemre, a sziklácskámra a Dunakanyar egyik legcsodálatosabb pontján, a Prédikálószékre. Futva vagy túrázva, szélben, hóban, sárban vagy napsütésben…Mindegy is , mert mindig útra kelek.
Sose hittem volna, de néhány év alatt több ezer kilométert tettem meg így a természetben. Ez segített abban, hogy rátaláljak az utamra. A gondolataim végre elkezdtek felszabadulni, visszatért az öröm érzete hozzám.
Örömfutás, örömtúra!
Legyen az egy maraton Budapesten vagy éppen Miamiban, egy Balaton kör futva vagy bicajon barátokkal vagy 85 km-es teljesítménytúra a Piros jelzés mentén akár 20 órán belül. Bármit bevállaltam. Önző módon csak a magam kedvéért. De aztán láttam, hogy ezzel másokat is motiválok. Inspirálok. Megmozgatok. Coachként elkezdtem a kliensekkel is kijárni a természetbe, fel a hegyre, néha ténylegesen nehézkesen cipelve a „ lelki csomagokat”, kibeszélve a nehézségeket, problémákat …majd lefelé menet mindezt magunk mögött hagyva már akár boldogan szaladva!
Elviszlek magammal :
– ha nem akarsz egyedül bolyongni az útvesztőben.
-ha szeretnéd megtanulni, hogyan dolgozz magadon , a CÉLOD felé vezető utadon
-ha szükséged van egy lélektrénerre,
-ha keresed magadban a brandedet, az énmárkádat, a szupererődet